Μεγαλύτερο iPhone από την Apple το 2014 και κάτι που δεν ήξερες για το iWatch.

Το γεγονός ότι η Apple θα λανσάρει ένα iPhone, συγκεκριμένα το iPhone 6 με μια μεγαλύτερη οθόνη δεν αποτελεί κοινό μυστικό πλέον,άλλωστε έχουμε και τις διαρροές να μας το θυμίζουν, ούτε επίσης και το γεγονός ότι δουλεύει καιρό τώρα στο project του «iWatch».

O Brian White αναλυτής της Cantor Fitzgerald’s αναφέρει πως με βάση πηγές του και ένα εσωτερικό σημείωμα μετόχου της Apple που προωθήθηκε στο BGR, η εταιρεία φαίνεται ότι θα παρουσιάσει ένα μεγαλύτερο iPhone στο άμεσο μέλλον και μέσα στον επόμενο χρόνο. 2014.

Παρακάτω η αναφορά του ίδιου :

«Η συνάντηση μας με ένα τεχνικό πάροχο της παραγωγική αλυσίδας της Apple τόνισε το γεγονός ότι η Apple δουλεύει ήδη πάνω σε ένα iPhone με μεγαλύτερες ίντσες. Οι πηγές μας το επιβεβαιώνουν αυτό και αναμένουνε μια παρουσίαση του στο β’ τρίμηνο του 2014 ή στο τέλος του 2014.

Μάλιστα οι έρευνές μας σχεδόν ένα χρόνο πριν στην Ασία αποκάλυψε τα πρώτα πρωτότυπα ενός iPhone με μεγαλύτερη οθόνη. Πιστεύουμε πως θα είναι κοντά στις 5 ίντσες και όχι παραπάνω και θα το δούμε μέσα στο 2014».

Ο White επίσης πιστεύει πως το iWatch της Apple θα είναι κάτι περισσότερο από ένα smartwatch… (Σμσ) Εδώ ομολογώ ότι δεν γνωρίζουμε και τόσα πολλά..

«Με τις πηγές μας επίσης συζητήσαμε το project της Apple, iWatch. Παρόλο που έχουν ακουστεί πολλά η πραγματικότητα είναι πως το iWatch θα προσφέρει στους χρήστες του πολλά περισσότερα από ότι έχει ακουστεί ως τώρα.

Ένας προμηθευτής της Apple μπόρεσε να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες και ανέφερε πως πρόκειται για μια νέα συσκευή που δεν θα είναι απλά μια προέκταση του iPhone αλλά μια είσοδος που θα επιτρέψει στους χρήστες να ελέγξουν το σπίτι τους (ζέστη και κρύο, φώτα, ήχο και βίντεο και πολλά ακόμη). Πραγματικά ήταν απίστευτα επεξηγηματικός και μας άνοιξε τα μάτια».

Περιμένουμε με αγωνία λοιπόν.

Advertisements

One thought on “Μεγαλύτερο iPhone από την Apple το 2014 και κάτι που δεν ήξερες για το iWatch.

  1. Pingback: Galaxy S5 τον Ιανουάριο. Αυτό είναι είδηση. | andreasc88

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s