Η Apple έστειλε προσκλήσεις για το iPad event της, στις 22 Οκτωβρίου. Μάθε εδώ τι θα παρουσιάσει.

Εάν έχετε αγωνία για να δείτε τι σχεδιάζει για το iPad η Apple ή το mini iPad , δεν θα χρειαστεί να περιμένετε άλλο.

Η εταιρεία από το Κουπερτίνο λοιπόν, έστειλε προσκλήσεις στα μέλη του Τύπου για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Yerba Buena Center for the Arts Theater στο Σαν Φρανσίσκο . Φήμες αναφέρουν ότι η εταιρεία θα εισαγάγει τα πρώτα tablet  που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για iOS 7 ,το οποίο ξεκίνησε να μοιράζεται επίσημα τον  Σεπτέμβριο και είναι ήδη διαθέσιμο για κατέβασμα από τα προηγούμενα μοντέλα iPad και iPad mini .

Μία από τις μεγαλύτερες φήμες γύρω από το νέο 7.9 – ιντσών Mini iPad είναι η εισαγωγή μιας Retina οθόνης , ενδεχομένως αντίστοιχη στον αριθμό των pixel στην μεγάλη οθόνη του iPad με ανάλυση 2.048 x 1.536.  Ορισμένες εκθέσεις αναφέρουν ότι η προμήθεια των εν λόγω οθονών υψηλής ανάλυσης είναι πολύ περιορισμένη , έτσι η Retina μπορεί να μην έρθει στο iPad Mini μέχρι τις αρχές του 2014 .

Εν τω μεταξύ , το πέμπτης γενιάς iPad φημολογείται ότι θα είναι ελαφρύτερο και λεπτότερο ( με λιγότερο παχιά στεφάνη ) από τον προκάτοχό του . Θα μπορούσαμε επίσης να δούμε μια βελτιωμένη κάμερα με ένα 8 – megapixel αισθητήρα , από 5MP στα τελευταία μοντέλα ,παρόμοια με αυτή του iPhone 5S , το άνοιγμα του φακού αναμένεται να αυξηθεί , κάτι  το οποίο θα αυξήσει επίσης την  λεπτομέρεια και θα έχει σαν αποτέλεσμα λιγότερες “pixelιασμένες” φωτογραφίες .

Το νέο iPad θα μπορούσε να περιλαμβάνει  επίσης, μερικά και από τα άλλα μπιχλιμπίδια της κάμερας του iPhone 5S  , συμπεριλαμβανομένης της αργής κίνησης, το οποίο σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα τμήμα της ταινίας που θα παίξει  σε μια πιο αργή ταχύτητα . Ένα άλλο χαρακτηριστικό θα μπορούσε να είναι η προσθήκη του Touch ID , ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που εκανε πρόσφατα τη παρουσία του για το iPhone 5S .

Για να δούμε, η 22 Οκτώβρη δεν είναι μακριά, αναμένουμε με αγωνία.

Advertisements

2 thoughts on “Η Apple έστειλε προσκλήσεις για το iPad event της, στις 22 Οκτωβρίου. Μάθε εδώ τι θα παρουσιάσει.

  1. Pingback: Αυτή θα είναι η οθόνη του iPad 5ης γενιάς (;) . | andreasc88

  2. Pingback: Τι μας παρουσίασε η Apple στο event της. Αναλυτικά εδώ. | andreasc88

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s