Θυμάσαι το πρώτο σου video game? Πάμε λίγο πίσω στο 1995 με την Sony.

Θυμάστε την πρώτη σας κονσόλα παιχνιδιών; Η τελευταία διαφήμιση της  Sony για το επερχόμενο Play Station 4 κατά πάσα πιθανότητα θα σας αφήσει  να σκεφτείτε σχετικά με αυτό και να πάτε πίσω.. Όχι και πολύ.

Η  Sony (και εμείς) παρακολουθεί την εξέλιξη των κονσολών  της  από τη δεκαετία του ’90 έως και σήμερα. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εντυπωσιακή:  Στην εποχή PlayStation 1  (γύρω στο 1995), το δωμάτιο ενός εφήβου είναι γεμάτο με τα βρετανικά περιοδικά NME (με Massive Attack στο εξώφυλλο) και μια αφίσα Air.  Πηγαίνοντας αρκετά προς τα εμπρός στην  PlayStation 3 εποχή, η οποία ξεκίνησε το 2006, και κάθεται πάνω από την κονσόλα  ένα κουτάκι Coke Zero (όπου εισήχθη μόλις ένα χρόνο νωρίτερα), μας κάνει να θέλουμε να ζήσουμε πάλι αυτή την εποχή! Αν δεις το βίντεο θα καταλάβεις γιατί.. 😉

Η διαφήμιση είναι  για να πάρεις μέρος σε διαγωνισμό; Για μια ευκαιρία να κερδίσετε ένα PS4, όπου θα πρέπει να μαντέψεις  τη σωστή σειρά με την οποία τα σύμβολα του PlayStation εμφανίζονται στο βίντεο; Δεν γνωρίζω.. Αλλά είναι εντυπωσιακή!

Το PlayStation 4 θα είναι  στα ράφια στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 15 Νοεμβρίου για  399 δολάρια! Διαθέτει νέους επεξεργαστές AMD και το DualShock 4 χειριστήριο .

Έχεις κάτι να προσθέσεις σε αυτή την ιστορία;  Μοιράσου το μαζί μου στα σχόλια.

Leave a comment