Το Instagram Direct είναι γεγονός.

Όπως σας είχα προειδοποιήσει πριν λίγο καιρό, το Instagram ετοιμάζει κάτι.. Και σήμερα μάθαμε τι είναι αυτό. Είναι μια υπηρεσία που σου δίνει την δυνατότητα να ξεκινήσεις προσωπικές συνομιλίες με τους ακόλουθούς σου. Βίντεο, μηνύματα και εικόνες είναι στην διάθεση σου να τα μοιραστείς με τον κόσμο που αγαπάς. Παρακάτω σου δίνω ένα βίντεο να δεις για το πως να το χρησιμοποιήσεις, ευχαριστούμε το The Verge γι’αυτό.

instagram-direct instagram-direct-02

Ήταν καιρός να δούμε υπηρεσία messaging από το Instagram, να σας πω οτι μπορείτε να στείλετε DM (Direct Message) σε 15 επαφές ταυτόχρονα, για τους άλλους θα κάνετε ένα κόπο να το ξαναγράψετε.. Μπορείς και εδώ να δεις αν έχει διαβάσει ο παραλήπτης το μήνυμα σου και αν έκανε και Like! Μια καρδούλα θα εμφανιστεί στην φώτο προφίλ του.

Είναι διαθέσιμο για iOS και Android συσκευές ενώ για ακόμα μια φορά τα Windows Mobile 8 fanboys πρέπει να περιμένουν.. Λιγάκι.

Ελπίζω να σου αρέσει, εγώ θα κρατήσω ουδέτερη στάση καθώς θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ την υπηρεσία όπως παλιά.. Περιμένω σχόλιά σου..

Το βίντεο που σου έλεγα:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s