Διαρροές και για την Samsung εν όψη CES.

Η CES 2014 είναι προ των πυλών και οι αναμενόμενες διαρροές συσκευών που θα ανακοινωθούν σ’ αυτή δε λείπουν. Ανάμεσά τους και οι νέες ταμπλέτες της Samsung που θα παρουσιαστούν στην αμερικανική έκθεση.

Οι φήμες κάνουν λόγο  για ένα Galaxy Note στις 12,2 ίντσες και επιβεβαιώνονται μάλιστα από μία διαφήμιση στους δρόμους του Las Vegas. Αυτό είναι λοιπόν το  Galaxy Note Pro 12.2. ( Μεγάλο για.. tablet).

BdSsgdTCEAAeoIi

Επιπλέον, στην διαφήμιση έχουμε και μία νέα σειρά Galaxy Tab Pro, με τρεις νέες ταμπλέτες σε διάφορα μεγέθη.  8.4, 10.1 και 12.2 ίντσες. Για τις συσκευές αυτές γνωρίζουμε ήδη τα χαρακτηριστικά τους χάρη στον Evan Nelson Blass, η αλλιώς  @evleaks

Όλες θα διαθέτουν οθόνες WQXGA (2560x1600 pixels), κάμερες 8 και 2MPixels, ενώ από CPU έχουμε  Snapdragon 800 (για τα LTE μοντέλα) ή τον Exynos 5 Octa (για ταWiFi/3G μοντέλα) και Android KitKat με το τελευταίο TouchWiz UI της Samsung.

Τα Galaxy Note Pro 12.2 και Galaxy Tab Pro 12.2 φαίνετε να έχουν 3GB RAM, 32/64GB storage space και μπαταρίες των 9.500mAh. Τα μικρότερα Galaxy Tab Pro 10.1 και 8.4 θα διαθέτουν 2GB RAM, 16/32GB αποθηκευτικό χώρο και μπαταρίες 8.200mAh και 4.800mAh αντίστοιχα.

Υπομονή, η CES είναι κοντά.

Inspired by DigitalLife

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s