Το Facebook φέρνει το Slingshot ενάντια στο Snapchat.

Το Facebook δεν σταματάει να ανακοινώνει. Εχθές κιόλας παρουσίασε το Slingshot για το οποίομιλάμε εδώ και καιρό, και είναι η νέα εφαρμογή που θέλει να πάρει τον κόσμο του Snapchat και να καταργήσει το ίδιο (Κρυφή επιθυμία του Ζακεμπεργκ). Πάνω κάτω ίδια αισθητική αλλά αρκετάδιαφορετική λειτουργία.

Ας θυμίσουμε ότι η πρόταση εξαγοράς για 3 δις. δολάρια από το Facebook, απορρίφτηκε από το Snapchat και  ο Mark Zuckerberg αποφάσισε να φτιάξει το δικό του όπλο ενάντια σε αυτό.  Με το Slingshot το Facebook δοκιμάζει την τύχη του, προσπαθώντας να δημιουργήσει μια νέα υπηρεσίακαι  χρησιμοποιώντας τα αμέτρητα μετρητά που διαθέτει ,μπορεί να το πετύχει.
Το Slingshot λοιπόν επιτρέπει στους χρήστες να  μπορούν να στείλουν μηνύματα που …αυτοκαταστρέφονται μόλις ο παραλήπτης τα δει. Αυτό είναι cool για πολλούς λόγους. Το κυριότερο η κοπέλα σου..   Φωτογραφίες, βίντεο, κείμενα και άλλα πάνε χαμένα, χμ, εδώ θυμίζει πάλι Snapchat. Απλά η διαφορά είναι ότι για  να εμφανιστεί το μήνυμα στον παραλήπτη  πρέπει ο ίδιος να απαντήσει με ένα δικό του μήνυμα.

[…] Περισσότερα εδώ .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s