Flipcase. Ο λόγος που υπάρχουν οι νέες θήκες του iPhone 5C.

Όλοι θυμόμαστε τις θήκες για το νέο iPhone 5C (και όχι μόνο),  που ανακοίνωσε η Apple μαζί με το νέο της τηλέφωνο. Σε κάποιους λοιπόν, έφερε στην μνήμη πράγματα τα οποία είχαν να τα δούν από παιδιά και σε άλλους κάποια που μπορεί να τα χρησιμοποιούν ακόμα και σήμερα.. Πιο κάτω θα βρείτε τέτοια πράγματα  για τα οποία λέμε..

Πάμε σε κάτι άλλο το οποίο κάνει αυτή την θήκη, χρήσιμη! Μάλλον αναγκαία. Ναι, καλά άκουσες. Πρόκειται για μια εφαρμογή-παιχνίδι  με το όνομα Flipcase η οποία χρειάζεται αυτή την θήκη για να μπορέσει να παίξει κάποιος. Είναι κάτι σαν το Σκορ-4 , ή τετράλιζα ή 4 In A Row, για όσους είχαν κάποια άλλη έκδοση.

Και λειτουργεί πολύ απλά! Τρέχεις την εφαρμογή, καλύπτεις με την θήκη την συσκευή από την πλευρά της οθόνης, πατάς Start και αυτό ήταν! Ξεκινάει το παιχνίδι.

flipcase-1

Η προσωπική μου άποψη για το συγκεκριμένο App, είναι ότι πρόκειται για μια πολύ έξυπνη ιδέα, μετατρέποντας κάτι που για πολλούς  ήταν αστείο,σε κάτι λειτουργικό, ψυχαγωγικό και διασκεδαστικό. Μάλλον κάποιοι χρήστες του Android, μπορεί να το ζηλέψουν.

Εδώ θα βρείτε την εφαρμογή για λήψη δωρεάν, που είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για iOS συσκευές, εδώ τις οδηγίες για το παιχνίδι και παρακάτω η εν λόγω..αστεία, χρήσιμη πλέον, θήκη!

Το αγαπημένο μας Σκορ-4.

connect_four

Τα πολύχρωμα παντοφλάκια Crocs.

Crocs

 

Ακόμα και..τρίφτη τυριού.

triftis-turiou

 

Leave a comment