Galaxy S5 τον Ιανουάριο. Αυτό είναι είδηση.

Και εκεί που η κατάσταση έδειχνε να ησυχάζει από φήμες σχετικά με την νέα άφιξη από την  Samsung, αυτή του  Galaxy S5, έρχεται μια νέα πληροφορία που μόνο ως βόμβα μπορεί να χαρακτηριστεί: Το S5 λοιπόν, πιθανότατα θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2014! Ναι, σε 3ις μήνες δηλαδή.

Η Samsung δεν επιβεβαιώνει φυσικά, αλλά και ούτε διαψεύδει την φήμη αυτή. Και αν κάτσει κάποιος και σκεφτεί,  το σκεπτικό πίσω από αυτήν την πληροφορία είναι λογικό: To S3 κυκλοφόρησε το Μάιο του 2012 και το S4 το Μάρτιο του 2013. Γιατί το επόμενο της σειράς να μην κυκλοφορήσει  μέσα σε ένα 10μηνο από τον προκάτοχό του;

Οι κακές γλώσσες  δεν έχουν πάψει, που παρά την επιτυχημένη εμπορικά πορεία του Galaxy S4, κάνουν λόγο για απογοήτευση της ίδιας της Samsung, η οποία περίμενε ακόμη υψηλότερα οικονομικά αποτελέσματα από την πώλησή του.

Μια άλλη φήμη, λέει ότι η Samsung θέλει να παρουσιάσει το Galaxy S5 τον Ιανουάριο για να προλάβει τη φημολογούμενη κυκλοφορία των μεγαλύτερων iPhone που ετοιμάζει η Apple για τις αρχές του 2014. Φυσικά,  η Apple δεν έχει παραδεχτεί επισήμως ότι πρόκειται να λανσάρει smartphones στις 5 ή και παραπάνω ίντσες.

Στο Galaxy S5 λοιπόν, περιμένουμε να κάνει το ντεμπούτο του, το  περίφημο 64-bit Exynos 5430 chip, με  κάμερα 16MP με πολύ καλές επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και όλα αυτά σε ένα ακόμη πιο λεπτό Design συκριτικά με το S4.

Εσύ τι λες; Για να δούμε τι έχουμε για το μέλλον.

GalaxyS52

Leave a comment